Wilt u na een rumoerig 2020 iets terug doen voor uw werknemers? En er voor zorgen dat zij in 2021 gezonder op de werkvloer verschijnen? Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bedrijfs(sport)fitness leidt tot gezonder personeel.

Dat kan! Wij van Beweeg & Gezondheid Centrum Harga bieden lokale bedrijven diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfssport en fitness: denk daarbij aan groepslessen gericht op teambuilding zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om uw personeel individueel te begeleiden zoals fitheidstesten (vitaal-check), persoonlijke fitnessschema’s op maat en persoonlijke begeleiding.

 

Personal Trainer
Mijn naam is Jasper van der Horst. Ik ben als sportinstructeur/personal trainer werkzaam bij Beweeg-& Gezondheidscentrum Harga.

Ik geef naast personal training ook small group training en groepslessen.

Ik ben gespecialiseerd in small-group training en functioneel trainen. Functioneel trainen is een training die een aanvulling is op ieder zijn persoonlijke leefstijl waardoor dit altijd gericht is op de mogelijkheden en doelen van het individu.

De passie voor sport en bewegen wil ik overbrengen op andere om bij te dragen aan een gelukkig en gezond leven. Het belangrijkste binnen de sport is de lach op het gezicht en de voldoening na de training. Wie zich fit voelt…

Wie zijn wij

Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga biedt een uitgebreid aanbod aan gericht op herstel, sport en ontspanning in een prettige en ongedwongen omgeving.

Op het multifunctionele sportpark Harga is Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga gevestigd. Naast verschillende behandelruimten beschikken wij ook over een fitnessruimte en oefenruimte. Daarnaast kunnen wij op deze unieke locatie gebruik maken van kunstgrasvelden, grasvelden, indoor squashbanen, interactieve squashbaan, een buitenfitness en sportvelden.

 

Door persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding bij herstel-, sport-, of bewegen kan Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga volwassenen en kinderen op weg helpen naar een gezond lichaam en/of een gezonde leefstijl.

Naast het aanbieden van personal training, small group training en groepslessen werken wij samen met verschillende disciplines die bijdragen aan een gezonder leven. U kunt hierbij denken aan fysiotherapie, diëtetiek, leefstijl, psychologie, logopedie, bedrijfsarts, podotherapie.

 

Door deze goede samenwerking kunnen wij, indien nodig, ook andere disciplines inschakelen om de gezondheid van uw personeel te waarborgen.

 

Passend sportplan
Voor ieder bedrijf wordt een passend sportplan gemaakt. Zo is het o.a. mogelijk om in groepsverband te sporten, ook voordat de werkdag begint, zodat de dag fit van start gaat!

 

Voordelen bedrijfsfitness bij Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga

 • gratis en voor de deur parkeren
 • maatwerk: voor ieder bedrijf een passend sportplan
 • rechtstreekse communicatie
 • persoonlijk en doelgericht voor iedere medewerker en bedrijf
 • betaalbare prijzen voor zowel werkgever als werknemer

 

Voordelen voor uw bedrijf

 • lager ziekteverzuim
 • hogere productiviteit werknemers
 • minder uitval door rugklachten en RSI
 • fitte en energieke werknemers
 • ontspannen en minder gestreste werknemers
 • fiscaal voordeel

 

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken via info@moveogezondheid.nl of telefonisch via 010 474 82 00.