Hoe kunt u het beste bij het centrum komen?

Beweeg- & Gezondheidscentrum bevindt zich samen met Hermes-DVS in hetzelfde pand. Helaas is het tot op heden niet mogelijk om op de gevel ook onze naam van het centrum te vermelden. Zodra u het pand ziet van Hermes-DVS weet u dat u goed zit. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het pand. U hoeft alleen maar de groene lijn te volgen.

 

Er zijn ruime parkeerplaatsen. Bent u slecht ter been, dan kunt u langs het speeltuintje rijden naar de invalidenparkeerplaatsen. Deze staan aangegeven met borden. Is dit ook nog te ver lopen voor u, dat kunt u nog verder rijden tot aan de ingang.

 

Vanwege de bouw van de nieuwe woningen in park Harga zijn de wegen rondom Sportpark Harga nog niet optimaal. Het komt dan ook wel eens voor dat het slecht bereikbaar is. Wij zijn ons hier van bewust en vinden dit erg vervelend. Wij zijn met de gemeente Schiedam en de Stichting Sportpark Harga in gesprek om deze bereikbaarheid en toegankelijkheid te verbeteren.

 

Mocht u dit liever uitgeprint meenemen, dan kunt u hier klikken.

 

Met de auto uit de richting Schiedam:
Als u op de Hargalaan rijdt, voorbij de oprit A4, gaat u bij het kruispunt links de Olympiaweg in. U rijdt dan links langs de woningen van park Harga en rechts Hockeyvereniging HCS. U rijdt rechtdoor en u kunt vanaf daar de blauwe borden volgen met parkeren sportvelden.


Met de auto uit de richting Vlaardingen:

Als u op de Hargalaan rijdt, net voorbij het viaduct, gaat u bij het kruispunt rechts de Olympiaweg in. U rijdt dan links langs de woningen van park Harga en rechts Hockeyvereniging HCS. U rijdt rechtdoor en u kunt vanaf daar de blauwe borden volgen met parkeren sportvelden.
Elke nieuwe cliënt/patiënt stellen wij per mail op de hoogte over hoe er het beste gereden kan worden naar onze locatie.


Met de fiets uit de richting Schiedam, Hargalaan:

Als u op de Hargalaan rijdt, voorbij de woningen van park Harga, gaat u bij het kruispunt links de Olympiaweg in. U rijdt dan links langs de woningen van park Harga en rechts Hockeyvereniging HCS. U rijdt helemaal rechtdoor. Voor u ziet u het gebouw van KomKids en SVV/HBBS. Hier vandaan kunt u de zwarte borden volgen. De fietsenstallingen bevinden zich voor de ingang van het centrum.


Met de fiets uit de richting Vlaardingen, Burgemeester Heusdenslaan:

Als u op de Hargalaan rijdt, net na het viaduct, gaat u rechts het Trimpad op. U rijdt dan rechtdoor en gaat u de tweede weg links. U rijdt dan op de parkeerplaats. U kunt doorrijden tot het gebouw, waar de fietsenstallingen zich bevinden.


Met de fiets uit de richting Schiedam, Sportlaan:

Als u op de Sportlaan rijdt, voorbij de woningen van park Harga, gaat u de eerste weg rechts. U rijdt dan via de fiets/wandel ingang het Sportpark op. U kunt doorrijden tot voorbij het gebouw, waar de fietsenstallingen zich bevinden.


Met de fiets uit de richting Vlaardingen, Trimpad:

Als u vanuit Babberspolder, Vlaardings Geluk, Vlaardingen Oost rijdt, gaat u via het Trimpad de rijksweg over, en met de hol mee naar beneden. U rijdt dan rechtdoor en gaat eerste weg links.
U rijdt dan via de fiets/wandel ingang het Sportpark op. U kunt doorrijden tot voorbij het gebouw, waar de fietsenstallingen zich bevinden.

 

Elke nieuwe cliënt/patiënt proberen wij per mail op de hoogte te stellen over hoe er het beste gereden kan worden naar onze locatie.